YHTIÖLLEMME KUNNIAMAININTA

Buildnetin toimitusjohtaja Tapio Falck (vas.) ja taloyhtiön isännöitsijä Joel Karvinen.

Vuoden 2017 putkiremonttikilpailussa etsittiin onnistuneita putkiremontteja, niiden tekijöitä, hyviä toimintatapoja ja menetelmiä. Kilpailuun saivat  osallistua 1.1.2016-30.9.2017 valmistuneet putkiremontit.

Putkiremonttikilpailun ensimmäisen sijan jakoivat kokonaishintaurakkana toteutettu yli kolmen sadan asunnon ja 10 talon As Oy Säästökannas sekä kahden taloyhtiön, As Oy Keinutie 7:n ja As Oy Keinutie 9:n ryhmäkorjaushanke, joka toteutettiin projektinjohtourakkana.

Tuomaristo antoi lisäksi kunniamaininnan As Oy Kivisaarentielle.

Onnistuneiden hankkeiden piirteitä olivat yhtiöissä tehdyt taloyhtiöstrategia ja kiinteistön pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelmat sekä niiden noudattaminen. Taloyhtiöiden hallitukset olivat käyneet paljon dialogia osakkaiden ja asukkaiden kanssa sekä hanke-ehdotus- että hankesuunnitteluvaiheessa ja myös rakennusvaiheessa. Jo suunnittelun alkuvaiheessa yhtiöt olivat panostaneet hankkeen valmistelussa ja suunnittelussa peruskorjausten kokeneisiin asiantuntijoihin ja suunnittelijoihin.

Kilpailun järjestäjinä olivat Kiinteistöalan ammattilaiset AKHA ry, Suomen LVI-liitto SuLVI ry, LVI-Tekniset urakoitsijat LVI-TU ry, Rakennusteollisuus RT ry ja Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry.

As Oy Kivisaarentien putkiremontti tehtiin sukittamalla ja se oli samalla Suomen kaikkien aikojen suurin sukitustyömaa. Yhtiöömme kuuluu 12 kerrostaloa, joissa on yhteensä 512 huoneistoa. Asukkaitakin on lähes 800. Remontti valmistui aikataukussa ja niin asukkaat kuin isännoitsijä olivat tyytyväisiä remontin sujumiseen sekä urakoinnin että valvonnan osalta. Urakoinnista vastasi Suomen Sukittajat Oy, valvonnasta Buildnet Oy ja projektia johti isännöitsijämme Joel Karvinen Onnistutaan Ky:stä.

Lue lisää remontista sekä asukkaiden ja isännöitsijän mietteitä alla olevien linkkien kautta:
http://buildnet.fi/vuosaaressa-kaynnistyy-suomen-suurin-sukitustyomaa/
http://buildnet.fi/eivat-ne-remonttimiehet-minua-hairinneet/

Lisätietoa kilpailusta:
http://www.kiinteistolehti.fi/vuoden-2017-putkiremonttikilpailu-ratkesi/
https://www.lvi-tu.fi/vuoden-2017-putkiremonttikilpailun-ykkosija-jaettiin/